Sponsor nieuws

Sponsor nieuws

AH actie : Voetbalpassie

13 september 16:30  Voetbal is de grootste sport van Nederland. Gedurende de coronapandemie stond het amateurvoetbal voor een lange periode stil wat zware gevolgen heeft voor de clubkas van amateurclubs. Als supporter van voetballend Nederland draagt Albert Heijn naast het professionele voetbal, ook het amateurvoetbal een warm hart toe. meer »

16x gelezen

De Muidernier sponsort twee nieuwe reclame borden

4 december 16:45  De sponsorcommissie is verheugd dat er weer een sponsor verwelkomd mag worden. De Muidernier, de lokale supermarkt van Muiden sponsort twee nieuwe reclameborden. Eën langs het voetbalveld en één langs een hockeyveld.meer »

148x gelezen

Nieuwe sponsor voor SC Muiden

28 juni 22:15  SC Muiden bouwt verder aan een mooie toekomst en kan daarbij wel wat steun gebruiken. Deze steun wordt door de sponsorcommissie gezocht door - onder andere - contact te leggen met onze fijne (lokale) ondernemers. Dit met de vraag om ons financieel te ondersteunen, met als tegenprestatie publieke exposure op de website, clubblad, sport tenue of met een mooi sponsorbord op ons steeds drukker bezocht Sportpark. meer »

592x gelezen

Nieuwe sponsor voor SC Muiden

2 november 14:45  SC Muiden timmert verder aan de weg naar een mooie toekomst en kan daarbij wel wat steun gebruiken. Deze steun wordt door de sponsorcommissie gezocht door - onder andere - contact te leggen met onze fijne lokale ondernemers. Dit met de vraag om ons financieel te ondersteunen, dit met als tegenprestatie publieke exposure op de website, clubblad of met een mooi sponsorbord op ons steeds drukker bezocht Sportpark. meer »

551x gelezen

Het team van JO13-1 in nieuwe shirts van sponsor Streefkerk

14 mei 20:30  Afgelopen zaterdag is het team van JO13-1 in nieuwe shirts gestoken door sponsor Streefkerk. Met deze shirts werd de volle winst binnengehaald.meer »

576x gelezen

SC Muiden heeft weer een aantal nieuwe sponsor/reclameborden bijgeplaatst

13 maart 14:45  Langs het veld op onze locatie op de Bredius zijn weer nieuwe sponsor/reclameborden bijgeplaatst. Mede dankzij deze sponsors kunnen we onze accommodatie mogelijk maken en daarvoor onze hartelijke dank!meer »

707x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!