Accomodatie nieuws - SC Muiden

Accomodatie nieuws

Accomodatie nieuws

Kantine van onze sporthal is open

13 februari 14:30  Afgelopen zaterdag kon de kantine weer op de normale manier worden gebruikt d.w.z. we konden weer frisdrank, koffie, bier etc. verkopen.meer »

257x gelezen

Update sporthal

30 januari 10:15  Hij is bijna helemaal klaar! De nieuwe hal met de sportzaal maar zeker onze nieuwe kantine, kleedkamers en overige ruimtes. Eind december is de eerste oplevering gedaan en afgelopen week mocht ik met gemeente en aannemer een tweede ronde meelopen.meer »

339x gelezen

Zaterdag 21 januari alle velden afgelast !

21 januari 8:45  Zaterdag 21 januari zijn alle velden van SC Muiden afgelast wegens weersomstandigheden.

126x gelezen

SC Muiden vrijwilligers zorgen voor een gesmeerde aanloopingebruikname Sporthal

28 augustus 11:15  De laatste maanden is er hard gewerkt om de Bredius Sporthal tegen 1 december 2022 op te leveren. Ja, ook door de vrijwilligers van SC Muiden, zijnde de maandagmorgen ploeg en een afvaardiging van de zondag 4 (in ruste). In afstemming met gemeente, meubelmaker en de vrijwilligers, is door middel van de inzet van de vrijwilligers budget vrijgekomen om andere zaken (keuken) professioneler in te richten.meer »

318x gelezen

Start nieuw seizoen 2022/2023

24 augustus 12:30  Het nieuwe seizoen is weer gestart. Het sportcomplex wordt weer gereed gemaakt en de afdelingen voetbal,hockey en tafeltennis zijn weer druk met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. De kantine gaat open tijdens de trainings avonden en de wedstrijd dagen ook daar is men druk mee meer »

316x gelezen

Start bouw sporthal Bredius

26 november 11:00  Na een lange voorbereiding gaat de bouw van de sporthal in Muiden op Sportpark Bredius eindelijk beginnen. meer »

1185x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!