Voetbal nieuws - SC Muiden

Voetbal nieuws

Voetbal nieuws

Winterstop voor de jeugd tijdens de kerstvakantie.

7 december 20:15  Tijdens de kerstvakantie wordt er niet getraind. De laatste training is op donderdag 21 december en de training wordt hervat op maandag 8 januari.

17x gelezen

Sinterklaas op bezoek

27 november 15:15  De stoel van de Sint stond al een week omringd door pakjes bij Sc Muiden in de kantine, zou de Sint dan dit weekend toch komen voor de kinderen van Sc Muiden? Zondag middag had de Sint nog wat tijd gevonden. meer »

70x gelezen

Sinterklaasfeest bij SC Muiden. Meld je aan. Deelname is gratis

18 november 13:00  Sinterklaas is weer in ons land! Uiteraard komen Sint en zijn Pieten ook weer op bezoek bij SC Muiden en daar word jij ook verwacht! Kom jij zondag 26 november op het Sinterklaasfeest? Het feest duurt van 14.00 uur tot ca 15.50 uur. Deelname gratis.meer »

128x gelezen

In Memoriam: Rob Poen

21 oktober 17:00  Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Rob Poen. Hij was een gewaardeerd lid en actief binnen het wandelvoetbal, de afdeling tafeltennis en als vrijwilliger van de 'maandagmorgenploeg'. We zullen hem missen en wensen zijn familie en naasten veel sterkte met dit verlies.

162x gelezen

Nieuws van het omni bestuur

9 oktober 19:45  Het seizoen is goed van start gegaan met een hoop activiteit op en rond de velden. Als Omni bestuur is het geweldig om de betrokkenheid van onze leden en hun (groot) ouders te ervaren. Dankzij hun enthousiasme zijn we in staat om van SC Muiden meer te maken dan een club, “Mes que un club” zoals ze in Barca zouden zeggen.meer »

156x gelezen

SC Muiden 100 jaar lustrum

27 september 14:45  Zaterdag 14 oktober trappen we af met het 100-jarig lustrum. Dit zouden we gevierd hebben in 2020 maar door corona kon dit helaas niet door gaan. meer »

173x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!