Nieuwe sponsor voor SC Muiden

Nieuwe sponsor voor SC Muiden

28 juni 2019 22:15


SC Muiden bouwt verder aan een mooie toekomst en kan daarbij wel wat steun gebruiken.
Deze steun wordt door de sponsorcommissie gezocht door - onder andere - contact te leggen met onze fijne (lokale) ondernemers. Dit met de vraag om ons financieel te ondersteunen, met als tegenprestatie publieke exposure op de website, clubblad, sport tenue of met een mooi sponsorbord op ons steeds drukker bezocht Sportpark.

Maar het omgekeerde gebeurt ook potentiele sponsors vinden SC Muiden! Deze keer is het gelukt om een Amsterdams onderneming aan ons te binden: Autobedrijf Ford Store Ardea Auto B.V. Amsterdam.

Ardea Auto, uw Ford dealer is met 15 vestigingen altijd dichtbij. Met persoonlijke aandacht voor iedere klant, zowel particulier als zakelijk, streven ze naar een langdurige relatie en optimale maar duurzame mobiliteit. Op iedere vestiging staat een enthousiast team van Ford Professionals klaar om u en uw auto van de beste service te voorzien tegen een betaalbare prijs.

Ford Store Ardea Auto B.V. heeft het Zondag 3 team in een geheel nieuw tenue gestoken. Dit in de nieuwe (oorspronkelijke) kleur setting, blauw shirt met witte baan.

SC Muiden bedankt Ford Store Ardea Auto B.V.  voor het gestelde vertrouwen in de club en wenst de onderneming veel succes en klandizie.

Ook sponsor worden? Voor een start. zie onze website onder Sponsoring, en voor meer details en contact, klik op de link naar de sponsorcommissie!   

Op de foto staat het Zondag 3 team met aan de rechterkant (zittend) Marco Ramos Justo (als vertegenwoordiger van team en sponsor) en (staand) bestuurslid Frank Blonk (Petra Nell van de sponsorcommissie ontbreekt op de foto).

Zondag team 3

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!