Aanmelden voetbal - SC Muiden

Aanmelden voetbal

Aanmelden voetbal

SC Muiden verwelkomt u graag als lid van de afdeling voetbal

Bij afdeling voetbal kunt u zich aanmelden vanaf 7 jaar als spelend lid en en vanaf 4 jaar als mini pupil. Verder als niet-spelend lid wanneer niet meer aan competitie deel genomen wordt, of een andere vorm van voetbal zoals 7x7, trimvoetbal en walking voetbal, en er is een speciale mogelijkheid als administratief lid. (zie informatie voor uitleg ).
Indien je voor je aanmelding je wilt opgeven voor een proeftraining dan kun je dit aanvragen door een aanvraag formulier proeftraining in te vullen en er wordt dan contact met je opgenomen. Jeugdopleiding en/of de desbetreffende coördinator bepalen dan aan de hand van je voetbalverleden (of als startende voetballer) met welk team je mee kunt trainen. Na 1 maand (8x) gratis trainen horen we graag of je bij SC Muiden wil blijven spelen. Zo lang je nog geen lid bent kun je geen wedstrijden spelen voor SC Muiden.

Aanmelden kan door het aanmeldingsformulier in te sturen. Het aanmeldingsformulier is beschikbaar per type lid door te klikken op:

. Mini Spelend lid Niet-spelend lid Administratief lid .

Voordat u zich aanmeldt verzoeken wij u vriendelijk onderstaande informatie goed te lezen.  Zoals bij iedere vereniging zijn de rechten en plichten van de leden vastgelegd in de statuten en in het huishoudelijk reglement.  U kunt ze vinden op de website: SC Muiden/ Organisatie/ Reglementen. 

Verder met de nieuwe privacy wetgeving dient u accoord te gaan met de privacy verklaring van SC Muiden zoals die onderaan op de  home pagina van de website staat onder het kopje Informatief.
Het functioneren van een vereniging wordt voor het belangrijkste gedeelte bepaald door de ondersteuning die vrijwilligers aan de vereniging bieden. Op het aanmeldingsformulier staan de mogelijke werkzaamheden aangegeven in de voorwaarden

U kunt alleen lid worden van de SC Muiden indien u een machtiging afgeeft ten behoeve van de inning van de contributie. Zonder afgegeven machtiging wordt uw aanmeldingsformulier niet in behandeling genomen. Verder dient u akkoord tegaan met de vermelde rechten en plichten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!