Nieuwe sponsor voor SC Muiden

Nieuwe sponsor voor SC Muiden

2 november 2018 14:45


SC Muiden timmert verder aan de weg naar een mooie toekomst en kan daarbij wel wat steun gebruiken.
Deze steun wordt door de sponsorcommissie gezocht door - onder andere - contact te leggen met onze fijne lokale ondernemers. Dit met de vraag om ons financieel te ondersteunen, dit met als tegenprestatie publieke exposure op de website, clubblad of met een mooi sponsorbord op ons steeds drukker bezocht Sportpark.

Deze keer is het gelukt om een gloednieuwe Muidense onderneming aan ons te binden, auto onderhoud en – reparatiebedrijf: Auto Muiden.

Deze mooie nieuwe onderneming – op een welbekende oude plek – De Wegman - met eenzelfde historie – wordt sinds het begin van dit jaar gerund door Rutger ter Beek en Mark Jelier.

In een fris interieur en met nieuwe apparatuur verrichten ze onderhoud, reparatie, airco, verzorgen ze apk’s en voorzien ze u van deskundig advies.

SC Muiden bedankt Auto Muiden voor het gestelde vertrouwen in de club en wenst de onderneming veel succes en klandizie.

Ook sponsor worden? Voor een start. zie onze website onder Sponsoring, en voor meer details en contact, klik op de link naar de sponsorcommissie!

Op de foto van links naar rechts, Auto Muiden eigenaren Mark Jelier en Rutger ter Beek, Lid sponsorcommissie Petra Nell en bestuurslid Frank Blonk.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!