Maxisweg 20
1398BT
MUIDEN
tel. 0294-269043

Op zaterdag 7 oktober met behoorlijk veel wind, gingen de meiden van de MO15-1 vol goede moed aan de slag met de pot tegen AS80 uit Almere.
Het team mocht een aantal sterspelers van de MO12 en de hockeyclub 🤗 lenen, waardoor de wedstrijd door kon gaan.
In de eerste helft liet het team van AS80 heel goed samenspel zien. Het team en de keeper van Muiden deden heel erg hun best, maar de stand eindigde voor de rust in een 0-4 achterstand.

In de pauze werden de speltactieken besproken en konden de meiden weer op krachten komen met een sapje en een stuk fruit.
In de tweede helft lieten de meiden weer mooi voetbal zien en bleef de stand mede dankzij goed verdedigingswerk én een paar mooie reddingen van de keeper op 0-4.