18 januari 2020 8:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 18 januari reisden we af naar Bussum om het op te nemen tegen SDO, met een paar afzeggingen en een jarige waren we met 6 compleet om de strijd aan te gaan tegen de Bussumers.

Vanaf de eerste minuut zat de spanning er goed in, de strijd ging redelijk gelijk op en er kwamen mooie kansen voor beide team's. Van SDO kwamen een paar harde schoten op het doel die net overgingen en waar van onze keeper er ook nog een paar pakte. Maar met een kans net naast en strak voor het doel langs viel er dan toch al snel een doelpunt voor Muiden.

Muiden maakte in de eerste helft nog een paar mooie doelpunten en zo gingen we met 1-3 nat geregend de rust in.

Onze jarige jop stond de tweede helft onder de lat en pakte nog wat ballen weg van SDO, maar scoorde helaas ook nog een paar keer en werd het spannend tot de laatste minuut. Nog 30 seconden te gaan zei de scheidsrechter, en Muiden zette nog even aan om de verdediging aan te sterken kwam er dan toch het verlossende eind signaal!! En konden we naar de kantine om daar de winst van 3-4 en de verjaardag van Willem te vieren !!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!