Datum

14 december 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

De laatste wedstrijd van dit jaar voor de JO8-2 werd gespeeld op eigen bodem tegen BFC, een tegenstander die altijd lastig is. Na een korte warming up en het met z'n allen in schieten van de keeper, kwamen de jongens nog even bij elkaar om de tactiek door te nemen om er vol tegen aan te gaan.

De wedstrijd ging mooi gelijk op en na enige tijd viel er een eerste doelpunt... voor BFC. Muiden zag hoe het moest en kwam al snel met een schitterend doelpunt en zo stond het gelijk, de gelijke stand werd al weer omgezet naar voorsprong en zo gingen ze de rust in met 6-1. Het wisselen van helft had een klein minpuntje en dat was de wind, die was wat sterker geworden en dit keer hadden ze hem ook tegen. BFC scoorde veel in de tweede helft en zo stond het met nog een paar minuten te spelen 7-7 ahhh dat werd spannend maar daar kwam het verlossende fluitsignaal en zo eindigde de sportieve en koude wedstrijd in een gelijkspel.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!