Datum

16 november 2019 10:00

Accommodatie

Onbekend

Een mooie ochtend op de Bredius tegen dezelfde Zuidvogels als in de vorige competitie ronde, begonnen de jongens  sterk de wedstrijd. Onze eerste bardienst werd met veel plezier vervuld door een paar ouders van ons team, dus moesten zij van uit de kantine de wedstrijd aanschouwen.

Ohh gelukkig staat die "grote" te keepen zeiden de jongens tegen elkaar. De vorige keer waren de Zuidvogels behoorlijk sterk en was het een hele strijd. De wedstrijd ging mooi gelijk op en al in het begin van de eerste helft stond het 1-0 voor Muiden. Maar de Zuidvogels kregen ook behoorlijk wat kansen en al snel stond het gelijk 1-1...

De wedstrijd vorderde en Muiden kwam achter, maar onze jongens beten er zich nog goed in vast en met nog 5 minuten te spelen werd het 2-2, zou de wedstrijd dan in gelijkspel eindigen?? Maar nog op het nippertje scoorden de Zuidvogels nog een keer ahhh 2-3 achter, de scheidsrechter keek nog op z'n klokje en liet nog wat zuurverdiende blessure minuten door spelen maar helaas kon Muiden niet meer scoren.

Kortom goed gespeeld, uitdagende wedstrijd, eindstand verlies tegen Zuidvogels 2-3.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!