Datum

23 november 2019 8:30

Accommodatie

Onbekend

Een erg vroeg zaterdag ochtend reisden we af naar SV Baarn een tegenstander die nieuw was deze competitie ronde.

Na een korte warming up begonnen we de wedstrijd die begeleid werd door een mevrouw met hoge wandellaarzen en een kopje koffie in de hand. SV Baarn had precies 6 spelers wij hadden 2 wissels waar onder een nieuwe speler in de selectie Mahmoud die zijn debuut maakte deze wedstrijd. De jongens begonnen direct druk te zetten op de tegenstander en scoorden al vrij snel in de eerste helft, SV Baarn kreeg af en toe ook wat ruimte maar daar kwamen weinig kansen uit voort door dat de verdediging van Muiden de bal snel terug veroverde.

De tweede helft was Muiden ook duidelijk sterker en vielen er nog een paar mooie doelpunten, zo eindigde de wedstrijd 0-4 voor Muiden en mochten er na afloop nog wat penalty's genomen worden met de tegenpartij.

Het was weer een sportieve en gezellige ochtend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!