Zaterdag 2 november, Fc Almere JO8-3 Sc Muiden JO8-2

2 november 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag was het zover na 2 weekenden vrij te zijn geweest reisden we af naar Almere-haven om het op te nemen tergen Fc Almere. De jongens mochten op het natuurgrasveld waar waarschijnlijk de lijnen trekker in de vakantie het veldje was vergeten mee te pakken.

Ze hadden de week er voor op zaterdag nog getraind en er was door een paar enthousiaste ouders een kleine voetbalclinic opgezet om ze wat beter de regels en spelwijze bij te brengen. Dit pakte zeer goed uit, in de eerste helft viel er al snel een doelpunt voor Muiden en met de rust stond het al  0 - 5.

De tweede helft waren er een paar kleine concentratie foutjes en kwamen er toch nog een paar doelpunten voor Fc Almere maar Muiden had al een grote voorsprong genomen en zetten dit nog verder uit  en de wedstrijd eindigde in een overwinning voor Muiden 3 - 10 !!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!