Onbekend

Opstelling SC Muiden JO10-1

We spelen vandaag uit tegen De Meer in Watergraafsmeer.
Imani is ziek en kan er helaas niet bij zijn.

We beginnen met Sef op doel, Daan en Ehem voor, Tobias midden en Nick en Lisanne in de verdediging. Dion en Eva staan als eerste wissel.

Al na een paar minuten weet Tobias het eerste doelpunt te scoren.

Dan blijft het even spannend en na een minuut of 10 valt toch na een mooie verdedigingsactie van Lisanne en Ehem het eerste tegen doelpunt.

Maar niet lang daarna geeft Tobias een voorzet aan Dion en schiet Dion hem mooi in het doel.

Vervolgens vallen er ondanks heel goed spel van iedereen en mooie verdedigingen en aanvallen toch 2 doelpunten voor De Meern.

Eva weet een paar mooie pases te geven waardoor er mooie kansen zijn en Daan weet zich steeds vrij te lopen en is daardoor goed aanspeelbaar. De verdediging heeft het druk en Lisanne en Daan weten te voorkomen dat de bal te dicht bij ons doel komt.

En dan is daar Dion weer die een goal voor Muiden scoort.

Sef houdt een paar goede ballen tegen, maar kan niet voorkomen dat daarna vanuit corner toch weer een doelpunt voor De Meern valt.

Nick ziet goede kansen en scoort bijna weer een doelpunt, maar helaas gaat de bal net naast het doel.

Ehem weet nog net voor rust een doelpunt te scoren en dan staat het bij rust 4-9.

Na de rust gaat Sef het veld in en mag Tobias keepen.

Hij stopt een paar mooie ballen, maar kan niet voorkomen dat de tegenpartij nog 3 doelpunten maakt.

Sef en Nick zitten goed in de aanval en ook de verdediging met Lisanne en Ehem en Dion en Daan in het midden hadden het druk, evenals Eva die maar pases bleef geven.

Inmiddels is het ook flink gaan regenen en rommelt het al wat in de lucht.

Dan volgt de eerste donder. Na even in de dug-out gaan de Jongens en meiden het veld weer op, maar dat duurde niet lang. De donder kwam dichterbij en de wedstrijd werd 5 minuten voor tijd gestaakt.

Een mooie, spannende wedstrijd en ondanks dat Muiden 4-12 verloren heeft, kunnen ze allemaal trots zijn op hun prestaties van vandaag.