Jeugd onder 8 voorjaar, JO8-1, 4e klasse 10

Sofie, Joram en Daniƫlle zijn vandaag gastspeler.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Muiden JO8-1

Op zaterdagochtend 8.15 uur vertrokken we richting Amsterdam voor hopelijk weer een mooie wedstrijd. Na de Amsterdamse parkeerwachters gespekt te hebben kwamen we bij Tos Actief aan. Vol goede moed begonnen we aan de wedstrijd. We waren vandaag met 5 meiden en 4 jongens; een mooie mix. Al snel bleek dat de tegenstander een maatje te groot was. Ze waren iets meer technisch dan wij en konden goed schieten. Invalkeeper Joram kreeg dan ook voor de rust al 7 doelpunten om zijn oren.  Gelukkig deed Dion iets terug en scoorde mooi zodat de ruststand iets dragelijker werd. In de rust besloot de coach in al zijn wijsheid om Fenne in de goal te zetten en Joram te laten voetballen. Er leek iets meer gelijkwaardigheid op het veld te komen en Fenne als keeper deed het prima. Muiden kreeg meer mogelijkheden en een aantal keren waren we dichtbij een doelpunt. De keeper van de tegenpartij stond er ook niet voor niets maar moest kansloos toekijken toen Joram een hard schot afvuurde in de korte hoek. De 2e helft hebben we met z’n allen hard gewerkt en de eindstand werd 11-2. Volgende week is de laatste thuiswedstrijd tegen SDO. We hopen weer dat iedereen er is en we willen de invallers bedanken dat ze met ons mee hebben gedaan.

Ehem, Dion, Lisanne, Amber, Fenne, Sofie, Danielle, Daan en Joram……….hard gewerkt en volgende week beter!

Groetjes van een iets te fanatieke supporter.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!