Jeugd onder 8 voorjaar, JO8-1, 4e klasse 10

Gastspelers zijn deze week Sofie, Thijs en Daniëlle.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Muiden JO8-1

Na een mooi paasweekend, winst van het Ronald Koeman toernooi in Bussum, nu weer een competitiewedstrijd. Eens kijken of we het goede gevoel vast kunnen houden. Vandaag kregen we versterking van Daniëlle en Thijs, van de JO10-2. Zij mochten allebei een helft keepen en een helft spelen. Het was een spannend begin met kansen aan beide kanten. Tot de 12e minuut, toen Dion er met de bal vandoor ging en deze ook maar meteen in het doel schoot, 0-1. Een minuut later was het opnieuw Dion, maar nu ging de bal er net niet in. We werden steeds sterker en in de 18e minuut was het opnieuw Dion die raak schoot, 0-2. Tijd om even bij te komen. In de rust een keeperswissel, Daniëlle ging nu spelen en Thijs ging op doel. De voorsprong gaf ons veel vertrouwen en we gingen steeds beter kijken en overspelen. Na een goede dribbel van Sofie belandde ze bij de achterlijn, daar zag ze Amber vrij voor het doel en die schoot mooi binnen, 0-3. Daan en Lisanne zaten steeds mooi tussen de passes van de tegenstander en de bal kwam maar zelden bij Thijs, die goed stond te keepen. Vanuit de vele corners van Daniëlle kon Sofie er een mooi binnen schieten, 0-4. Een mooie en verdiende overwinning, op naar volgende week thuis tegen Abcoude JO8-4.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!