Jeugd onder 8 voorjaar, JO8-1, 4e klasse 10

Vandaag versterking van Sofie, Kaja, Joram en Daniƫlle

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Vandaag stond de wedstrijd tegen Abcoude op het programma. En omdat er geen uitslagen bijgehouden worden is elke tegenstander weer een verrassing. Na een goede reeks wedstrijden eens kijken of we deze wedstrijd ook goed kunnen afsluiten. We hadden gelukkig weer versterking van de JO10-2 met Joram op het doel en Daniëlle in het veld. De eerste helft ging het spel op en neer en waren er geen doelpunten. De tweede begon we steeds meer aan te vallen. Was het eerst nog een schot van Kaja dat net over ging, een paar minuten later was het wel raak. Ehem nam de aanval over van de tegenstander, begon aan een solo en rondde die netjes af, 1-0. Al snel na deze treffer kon Ehem opnieuw de bal veroveren en de 2-0 binnenschieten. Goed gespeeld van iedereen, we gaan steeds beter overspelen. Nu een paar weken rust en dan 12 mei weer de volgende wedstrijd thuis tegen De Dijk.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!