Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

2 december 2017 10:30

opmerkingen

Met z'n allen verdedigen, maar ook met z'n allen aanvallen. Ehem speelt vandaag ook weer mee.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Op het ijskoude veld van Muiden stonden beide ploegen om 10.30 gereed voor weer een leuk potje voetbal. De tegenstander stond bovenaan op de ranglijst maar ondanks dat gingen we er vol goede moed tegenaan. Muiden nam de aftrap en Vinn schoot meteen hierna de bal in het goal! 1-0 voor! Na dat AFC had afgetrapt werd de bal onderschept en scoorde Danielle de 2-0!! Wat een bliksemstart zeg. Nu was AFC ook wakker geworden begon goed te voetballen. Ze maakten een paar mooie goals waardoor het al snel 2-4 stond. Ehem zorgde voor de 3-4 en de 4-4 en we hoopten met rust gelijk te staan. Helaas werd het vlak voor rust 4-5. Niets aan de hand nog. Na de rust ging Vinn in het doel en Zino voetballen. (goed gekeept hoor Zino).

Nu liet de tegenstander zien waarom ze bovenaan staan. Ze speelden goed over en lieten hun techniek zien. Ze liepen uit naar 4-9. Muiden deed wat ze kon maar kwam gewoonweg iets te kort. Het laatste kwart kreeg Muiden nog wel kansen maar dit resulteerde niet meer in een doelpunt. AFC maakte er nog wel 3 waardoor de eindstand op 4-12 kwam.

Helaas Muiden. Jullie hebben hard gewerkt maar de tegenstander was te goed. Volgende keer beter.