28 oktober 2017 11:00

Scheidsrechter

Dhr. J. van Lom

opmerkingen

Dion heeft vandaag meegespeeld als gastspeler. Tegenstander onbekend / nieuw. Meteen op de bal jagen en je niet weg laten zetten. Achter bal keeper neerleggen waar er iemand vrij staat, niet voor de goal langs. Lisanne heeft ook nog 5 minuten meegedaan voor Daan (geblesseerd).

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Zaterdagochtend om een paar minuten na 11.00 uur begonnen we vol goede moed aan een nieuwe wedstrijd. De tegenstander miste nog 1 speler dus vandaar dat we iets later zijn gestart. Het was fris en het waaide hard. Een goede warming-up was dus nodig. Toen de spelleider floot waren we dan ook meteen bij de les. We deden ons best om goed over te spelen en de duels aan te gaan. Dit lukte. Daniëlle was de 1e speelster die scoorde na een mooie pass van Joram. Al snel knalde Dion de 2-0 er in. Na een korte stop (einde kwart 1) maakte Almere 2-1  waarna de spanning terug kwam. Job deed een poging met een afstandsschot maar raakte keihard de buitenkant van de paal. We waren sterker maar scoorde nog niet heel veel. Vlak voor de rust was het gelukkig Dion die wederom met een doelpunt de score op 3-1 bracht. Tijdens de rust werd er tactisch iets gewisseld; Fenne ging keepen en Vinn voetballen.

Met deze nieuwe opstelling leek het beter te gaan want binnen 10 minuten waren we uitgelopen naar 8-1! De goals werden gemaakt door Vinn 2x, Dion, Zino en Joram. Na de korte stop richting het 4e kwart maakte Lisanne (zusje van Daniëlle) haar debuut. Stoer hoor! Almere maakte 8-2 waarna Job met een schot die via paal-keeper-paal ging, de 9-2 maakte. Vinn was echt warm gedraaid want met nog eens 2 doelpunten en een goede assist op Dion was het al snel 12-2.  Het laatste woord was aan Almere die met een rommel goal de eindstand op 12-3 bepaalde. Jongens en meiden, het was een goede wedstrijd, jullie hebben goed naar elkaar gekeken en geprobeerd naar elkaar over te spelen. Prima werk. En Fenne……Top gekeept meid.