Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

25 november 2017 9:00

opmerkingen

Ehem was vandaag gastspeler. Let op bij spelhervattingen tegenstander. Zelf spelhervatting, als het kan, snel nemen. Vanaf het begin wakker zijn !!!

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Muiden JO9-1

Na een mooie toeristische route van de coach kwamen we iets later aan bij De Vecht.

Gelukkig had de helft van ons team wel een goede navigatie en hadden zij al een mooie kleedkamer veiliggesteld. TOP ! Ook het aankleden was al in volle gang en zo konden we 5 minuten voor aanvang het veld betreden. Even snel een warming-up en starten maar.

We stonden in het begin aardig onder druk en dit leidde tot een goal van de Vecht, 1-0. We hadden vandaag echter een geheim wapen in Ehem. Deze maakte zijn debuut en vierde dit met een mooi doelpunt, 1-1. De Vecht kon nu niet achterblijven en scoorde al snel de 2-1. Er volgden nog veel kansen aan beide kanten, maar gelukkig was Daniëlle samen met Zino, Job en keeper Vinn het slot op de deur. Nog voor de rust scoorde Job, ondanks zijn bevroren tenen, de 2-2.

Na de limonade gingen we goed van start en scoorde Joram uit een snelle aanval snel de 3-2. De strijd bleef gelijk opgaan en al snel scoorde de Vecht 3-3, al was dit wel een beetje een cadeautje van Muiden. Tja, dat heb je met Sinterklaas in het land. We bewaarden wel het mooiste cadeau voor ons zelf. Job ging er vanaf eigen helft met de bal vandoor en gaf deze voor het doel waar Joram al goed was meegegaan. In 2 of was het 3 keer ? kon Joram uiteindelijk de bal in het doel krijgen, 3-4. Met nog 10 minuten te gaan was het nu een kwestie van de voorsprong vasthouden. Dat hebben we goed gedaan, door met z’n allen te verdedigen, ook Daan en Fenne, onze spitsen, konden een paar gevaarlijke uitbraken onderscheppen. En door met z’n allen aan te vallen, zodat de Vecht niet meer bij ons doel kon komen. Volgende week spelen we weer thuis tegen AFC.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!