Verdedigers goed aanbieden bij de keeper. Spelhervatting, als het kan, snel.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Op een gure zaterdagochtend begonnen we met de wedstrijd. Het was windkracht 7 en de doeltjes werden gestut vanwege het omval gevaar. Het pas op een paar kleine buitjes na gelukkig droog. De tegenstander had al veel wedstrijden gewonnen met grote cijfers dus we waren voorbereid op een moeilijke wedstrijd.

Het 1e kwart ging het best wel gelijk op. AS’80 probeerde goed over te spelen maar Muiden verdedigde goed. Het 2e kwart maakte AS’80 meer gebruik van de wind en schoot 3x raak. Onze keeper Vinn was kansloos op de harde hoge ballen. Job deed gelukkig iets terug door een goede actie langs de zijlijn af te ronden met een mooi diagonaal schot. Prachtige goal!

In de rust werden er tactische omzettingen gedaan en werd er van keeper gewisseld. Daniëlle ging onder de lat. Ook is gezegd dat we nu wind mee hadden en dat we als er ruimte was moesten schieten. Dat was niet tegen dovemans oren gezegd! Vlak na rust knalde Vinn van afstand de 2-3 er in. De tegenstander bleef ook goed voetballen en was gevaarlijk voor ons goal. Daniëlle stond echter prima te keepen. Helaas werd het wel 2-4 en moesten we weer vol aan de bak.

Vinn en Zino zorgden met mooie schoten voor 4-4 waardoor de spanning helemaal terug kwam. Even later zelfs 5-4 door Vinn. De tegenstander werd zenuwachtig en de leider van AS’80 was erg boos dat ze niet konden winnen. Ze maakte helaas wel 5-5 maar wij bleven gevaarlijk met de wind in onze rug. Job maakt de 6-5 en we gingen voor de overwinning!! In de laatste secondes maakte de tegenstander er nog 6-6 van. Een terechte uitslag en hele leuke wedstrijd tegen een goede tegenstander.

Jongens en meiden, heel hard gewerkt ! Jullie hebben verdiend een punt gepakt!!

Volgende week staat er een wedstrijd gepland tegen De Vecht in Loenen.