Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

4 november 2017 12:00

opmerkingen

Meteen op de bal jagen. Bij keeper bal / achter bal verdedigers meteen breed. Kan het niet, dan de bal eroverheen. 7-7 gespeeld.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Muiden JO9-1

Vol bravoure gingen we naar Weesp. Deze wedstrijd zouden we wel even dik winnen. Ondanks de waarschuwing van de coaches, dat dit nog wel eens een lastige wedstrijd zou worden, dachten we er toch wat te makkelijk over. In het begin waren er kansen over en weer, maar helaas was het Weesp die de score opende. Weesp maakte voor rust ook
nog de 2-0.

Na de rust begonnen we goed en maakte al snel de 2-1, een mooi doelpunt van Bram. Helaas volgde hierna meteen de 3-1. Nu werd het toch wel een moeilijke opgave om nog te winnen, zeker toen ook nog de 4-1 binnenviel. In de laatste 5 minuten scoorden we nog wel de 4-2 via Vinn, maar verder kwamen we niet. Jammer, volgende week in Nederhorst beginnen zoals de laatste 5 minuten en dan komt het wel goed.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!