Datum

7 oktober 2017 11:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag om 11 uur was de thuis wedstrijd van sc Muiden o13-1 tegen IJburg. Wij begonnen de wedstrijd met een complete selectie, in totaal 15 jongens sterk, dus 4 reserves. Vanaf de start begon het te regenen en is het tijdens de wedstrijd alleen maar harder gaan regenen.
De eerste helft kon Muiden goed tegenstand bieden aan IJburg. De tegenstander kwam met 0-1 voor maar door een overtreding op Jay kreeg Muiden een penalty die door Jay zelf benut werd.
Ruststand was 1-1 en dat was terecht. De tweede helft was een ander verhaal, Muiden liep de gehele 2e helft achter IJburg aan, en het is dat zij wat goede kansen mistte, anders was de uitslag nog een stuk hoger geweest dan de 1-5 uiteindelijke uitslag. Dit team was gewoon beter ingespeeld en een maatje te groot.
Volgende week de derby der derby's uit tegen Weesp, nieuwe ronde, nieuwe kansen.