Verslag Muiden JO -9 tegen Buitenboys JO-9 ( 3-12 )

Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

7 oktober 2017 9:00

opmerkingen

Goed kijken voordat je de bal gaat in dribbelen. Dit geldt ook voor de keeper, neem de tijd als het moet. Goed samenspelen.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Na 2 gewonnen wedstrijden begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd. In de regen en harde wind stonden we om 8.45 uur al warm te draaien en startten we om 9.00 uur.

Al snel bleek dat de tegenstander van vandaag een stukje beter was dan de vorige tegenstanders. Ze waren feller en sterker in de duels. Muiden deed zijn best door hard te werken en Vinn keepte als een tijger. Helaas konden we niet verhinderen dat het met rust al 0-6 stond.

Na de rust ging Stefano keepen en Vinn voetballen en probeerde we tactisch wat anders te spelen.  Dit hielp, want Muiden kwam soms aan aanvallen toe. De tegenstander scoorde er ondertussen nog rustig op los maar bij 0-11 scoorde Vinn een mooie treffer na een pass van Joram. Hierna was Job nog aan de beurt om 2 doelpunten te maken zodat de einduitslag op 3-12 kwam. Jammer jongens en meiden, deze tegenstander was een maatje te groot. Volgende week uit tegen Driemond!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!