Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

14 oktober 2017 10:00

opmerkingen

Goed beginnen, meteen op de bal jagen en je niet weg laten zetten. Neem de tijd, goed kijken, vervolgens spel hervatten. Verdedigers dribbelen in. 7-7 gespeeld.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling SC Muiden JO9-1

Wat een goede wedstrijd hebben we gespeeld!

Opdracht van vandaag: fel beginnen en meteen op de bal jagen.

Dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Job kreeg de bal, stak het veld over en scoorde binnen de minuut de 0-1. Geinburgia scoorde nog wel de 1-1, maar onze spelers lieten zich daardoor niet van de wijs brengen. Stefano scoorde uit een voorzet van Vinn de 1-2 en snel daarna ook de 1-3. Zino hield samen met Joram de boel achterin dicht en als er dan toch een speler van Geinburgia op doel schoot stond daar nog altijd Bram, die als keeper zijn debuut maakte bij Muiden. Na nog een doelpunt van Job stond de 1-4 ruststand op het scorebord.

De 2e helft was de helft van Joram. Met drie doelpunten en ook nog een aantal verdedigende acties deed hij het prima. Fenne moest je wel 3x voorbijspelen, want ze kwam steeds weer terug. En Daan kreeg aan het eind van de wedstrijd ook de smaak te pakken en zette Geinburgia een voet dwars. Terwijl Joram op pad ging, hield Daniëlle de laatste minuten de verdediging op slot. Vinn ging aan het eind van de wedstrijd nog nadrukkelijk op zoek naar een verdiend doelpunt en maakte deze ook. En omdat Job en Geinburgia ook nog een goal scoorde was de einduitslag 2-9.

Een zeer terechte uitslag, hard gewerkt en goed samengespeeld.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!