Jeugd onder 9, JO9-1, 4e klasse 28

Datum

30 september 2017 9:00

opmerkingen

Als je bij de goal komt (en niet kan scoren) zoek dan een teamgenoot. Achterin de nul houden. 7-7 gespeeld.

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

De jongste spelers van Muiden zijn de competitie goed begonnen.

Na een 5-4 overwinning thuis tegen M’berg in een vriendschappelijke wedstrijd en een 8-9 overwinning uit tegen Abcoude in de competitie was het nu tijd voor de eerste thuiswedstrijd.

We gingen de wedstrijd in met 2 opdrachten: goed samenspelen en proberen de nul te houden. Na een paar onrustige eerste minuten hadden we de smaak al gauw te pakken. Vanuit de verdediging konden we via goed samenspel het doel van DOB bereiken en scoorden we de 1-0. Toch speelde DOB helemaal niet slecht, maar gelukkig stond onze verdediging, met Zino als leider, als een huis. En als er dan toch een bal langs kwam, dan hadden we Vinn nog als reddende keeper. Al voetballend konden we de score uitbouwen naar 4-0 bij de rust.

Even een peptalk en een keeperswissel en op naar de 2e helft.

We bouwden de score rustig uit en er waren zelfs enkele hoogstandjes te bewonderen (Bram, mooi hakje). DOB had nog een paar kansen om een eretreffer te maken, maar ook Stefano hield zijn doel schoon. De uitslag was uiteindelijk 8-0 met de treffers dus mooi verdeeld over beide helften.