20 september 2014 11:15

Accommodatie

Onbekend

1e helft

We kwamen al snel op voorsprong door Jay-li maar even later maakte Sporting Almere de 1-1. Meteen daarna weer de 2-1 door Jay-li maar een paar minuten voor de rust scoorde Sporting  almere de 2-2.

2e helft

Sporting Almere scoorde vrij snel en we kwamen  achter met 3-2. Lorenzo scoorde de 3-3 maar even later de 4-3 voor Sporting almere.  Sem schoot de bal het doel in een maakte  de 4-4, we hadden toen weer hoop. Maar daarna scoorde helaas de tegenpartij  de 5-4,  we kregen nog een vrije trap want een speler van de tegenstander hield de bal tussen ze benen klem maar die ging mis.