Accomodatie nieuws

Accomodatie nieuws

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

194x gelezen

Er kan weer getraind worden !

16 februari 10:00  De voetbalvelden zijn weer sneeuw en vorst vrij en er kan weer getraind worden !

119x gelezen

Wegens weersomstandigheden zijn alle velden afgekeurd

8 februari 12:45  Door de sneeuw en vorst zijn de velden niet meer bespeelbaar en vanwege de veiligheid voor spelers en trainers en de kans op abnormale beschadiging van het terrein gaan de trainingen niet door. De weersverwachtingen zijn zodanig dat dit zo blijft tot in ieder geval volgende week. Zodra er weer getraind kan worden, zal het bekend gemaakt worden.

113x gelezen

Bouwcombinatie SAAone sponsort SC Muiden een opslagcontainer

22 oktober 13:00  Sport Combinatie Muiden zit, nu het nog even gaat duren voordat hun nieuwe sporthal klaar is - planning 2022 - te springen om tijdelijke opslagruimte. De buren aan de Maxisweg, bouwcombinatie SAAone, zorgde voor de oplossing. Het bedrijf sponsort een opslagcontainer die woensdag geplaatst werd.meer »

181x gelezen

Aanscherping corona maatregelen

14 oktober 11:45  Op 13 oktober heeft het kabinet heeft ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken. Voor de sport betekent dit dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.meer »

140x gelezen

Toegang naar het sportpark Bredius gewijzigd !!

27 augustus 10:00  Vanaf zaterdag 29 augustus is de toegang naar het sportpark Bredius gewijzigd. Met de auto is het sportpark nu bereikbaar via de Maxisweg richting het P&R terrein. Vanaf Muiden is de Maxisweg afgesloten en is het sportpark bereikbaar via de Mariehoeveweg - Maxisweg. zie afbeeldingmeer »

239x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!