Accomodatie nieuws

Accomodatie nieuws

Start bouw sporthal Bredius

26 november 11:00  Na een lange voorbereiding gaat de bouw van de sporthal in Muiden op Sportpark Bredius eindelijk beginnen. meer »

374x gelezen

Kantine dienst seizoen 2021/2022

26 augustus 17:15  Het nieuwe seizoen is weer gestart en net als vorig jaar moeten er weer kantine diensten worden georganiseerd en daarbij hebben we de hulp van de ouders/verzorgers weer nodig.meer »

307x gelezen

Pinpas in kantine

23 juni 20:15  Vanaf aankomend seizoen gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden door middel van pinnen. .. De club kiest hiervoor om een aantal redenen:meer »

188x gelezen

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

732x gelezen

Er kan weer getraind worden !

16 februari 10:00  De voetbalvelden zijn weer sneeuw en vorst vrij en er kan weer getraind worden !

373x gelezen

Wegens weersomstandigheden zijn alle velden afgekeurd

8 februari 12:45  Door de sneeuw en vorst zijn de velden niet meer bespeelbaar en vanwege de veiligheid voor spelers en trainers en de kans op abnormale beschadiging van het terrein gaan de trainingen niet door. De weersverwachtingen zijn zodanig dat dit zo blijft tot in ieder geval volgende week. Zodra er weer getraind kan worden, zal het bekend gemaakt worden.

302x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!