Accomodatie nieuws

Accomodatie nieuws

Kantine dienst seizoen 2021/2022

26 augustus 17:15  Het nieuwe seizoen is weer gestart en net als vorig jaar moeten er weer kantine diensten worden georganiseerd en daarbij hebben we de hulp van de ouders/verzorgers weer nodig.meer »

164x gelezen

Pinpas in kantine

23 juni 20:15  Vanaf aankomend seizoen gaan we volledig over op pinnen en kan er dus alleen nog maar betaald worden door middel van pinnen. .. De club kiest hiervoor om een aantal redenen:meer »

144x gelezen

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

551x gelezen

Er kan weer getraind worden !

16 februari 10:00  De voetbalvelden zijn weer sneeuw en vorst vrij en er kan weer getraind worden !

317x gelezen

Wegens weersomstandigheden zijn alle velden afgekeurd

8 februari 12:45  Door de sneeuw en vorst zijn de velden niet meer bespeelbaar en vanwege de veiligheid voor spelers en trainers en de kans op abnormale beschadiging van het terrein gaan de trainingen niet door. De weersverwachtingen zijn zodanig dat dit zo blijft tot in ieder geval volgende week. Zodra er weer getraind kan worden, zal het bekend gemaakt worden.

246x gelezen

Bouwcombinatie SAAone sponsort SC Muiden een opslagcontainer

22 oktober 13:00  Sport Combinatie Muiden zit, nu het nog even gaat duren voordat hun nieuwe sporthal klaar is - planning 2022 - te springen om tijdelijke opslagruimte. De buren aan de Maxisweg, bouwcombinatie SAAone, zorgde voor de oplossing. Het bedrijf sponsort een opslagcontainer die woensdag geplaatst werd.meer »

360x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!