Hockey nieuws

Hockey nieuws

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

467x gelezen

Bouwcombinatie SAAone sponsort SC Muiden een opslagcontainer

22 oktober 13:00  Sport Combinatie Muiden zit, nu het nog even gaat duren voordat hun nieuwe sporthal klaar is - planning 2022 - te springen om tijdelijke opslagruimte. De buren aan de Maxisweg, bouwcombinatie SAAone, zorgde voor de oplossing. Het bedrijf sponsort een opslagcontainer die woensdag geplaatst werd.meer »

302x gelezen

Aanscherping corona maatregelen

14 oktober 11:45  Op 13 oktober heeft het kabinet heeft ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken. Voor de sport betekent dit dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.meer »

336x gelezen

Corona update: geen publiek bij sportwedstrijden en sportkantines dicht.

29 september 17:00  De overheid heeft per ingaande 29 september 18:00 nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook voor sportverenigingen zijn er nieuwe maatregelen opgelegd zoals:meer »

451x gelezen

Uitnodiging feestelijke opening SC Muiden hockey

8 september 16:00  Waar is dat feestje? Hier is dat feestje! SC Muiden neemt op zaterdag 12 september officieel en apetrots haar twee gloednieuwe watervelden in gebruik én trapt het hockeyseizoen 2020-2021 af. Alle leden en belangstellenden zijn daarom van harte welkom vanaf 15:00 uur bij het clubhuis van SC Muiden.meer »

225x gelezen

Nog een paar dagen .....

2 september 9:30  Aanstaande zaterdag gaat het gebeuren, de eerste wedstrijden zullen gespeeld worden en de eerste trainingen zullen plaatsvinden op SC Muiden! We merken dat er op dit moment behoefte is aan wat extra informatie en duidelijkheid, vandaar dit extra nieuwsbericht.meer »

194x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!