Donateur

Donateur

Donateur worden bij SC Muiden

Donateurs zijn zeer belangrijk voor een vereniging. Zij zijn een soort "vaste aanhangers" die verbonden zijn met de vereniging en hier ook jaarlijks een vast tarief voor betalen. SC Muiden heeft dus jaarlijks vaste inkomsten dankzij de donateurs. Daarnaast zijn veel donateurs vaak ook nog actief als vrijwilliger. 
Mede dankzij de donateurs kan SC Muiden financieel wat extra doen voor allerlei doelen om de vereniging vooruit te helpen.

Iedereen kan en mag donateur worden van SC Muiden. Over het algemeen worden mensen donateur als ze nog wel een binding met de club hebben, maar zelf geen actief lid willen zijn. Het donateurschap is ideaal voor bijvoorbeeld: Voor vaste supporters van een team die elke zaterdag of zondag op het sportpark willen zijn, Voor ouders van jeugdleden die ook iets extra´s willen doen voor de vereniging, Voor mensen die vroeger lid waren en nu minder tijd hebben maar die SC Muiden nog wel een warm hart toedragen en natuurlijk voor alle andere mensen die om welke reden dan ook iets extra´s willen doen voor SC Muiden

Aan het donateurschap is slechts 1 consequentie verbonden en dat is dat er elk jaar op tijd betaald wordt. U kunt donateur worden bij SC Muiden voor slechts € 25,00 per jaar of meer. Hiervoor heeft u gratis toegang tot alle competitiewedstrijden, bent u welkom bij activiteiten die SC Muiden organiseert. Ook ontvangt u ook alle nieuwsbrieven die naar de leden worden verstuurd. Dat geldt ook voor het digitale clubblad dat per nieuwsbrief wordt verstuurd. Aanmelden kan door het Aanmeldingsformulier in te vullen. Het stoppen met het donateurschap kan door naar opzeggen te gaan en het opzegformulier in te vullen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!