Aanmeldingsformulier afdeling tafeltennis

Aanmeldingsformulier afdeling tafeltennis

SC Muiden verwelkomt u graag als nieuw lid van de afdeling tafeltennis van onze vereniging. 
Bij aanmelding als lid van SC Muiden gaat u akkoord met onderstaande reglementen en voorwaarden:

Reglementen: Klik hier voor de statuten van SC Muiden
Klik hier voor het huishoudelijkreglement van SC Muiden
Voorwaarden: Klik hier voor de voorwaarden bij lidmaatschap
Contributie Klik hier voor de contributie voorwaarden
Privacy verklaring: Klik hier voor de privacy verklaring van SC Muiden

Aanmelden bij SC Muiden afdeling tafeltennis

Let op: Alle velden met een * zijn verplicht. Bij vragen neem contact op met de ledenadministratie via ledenadministratie@scmuiden.nl


Persoonsgegevens

Vul de geboortedatum in met het formaat: dd-mm-yyyy
Adres gegevens
Contactgegevens
MACHTIGING.
Ondergetekende verleent hierbij tot wederopzegging machtiging aan SC Muiden ( via ClubCollect ) om van zijn / haar onder genoemde rekening het verschuldigde jaarlijkse contributiebedrag af te schrijven:
BETALING:
Iedere termijn kost EUR 0,50 extra (EUR 1,50 totaal voor alle termijnen).

FOTO EN VIDEO'S SC Muiden wil graag foto’s gebruiken van diverse activiteiten die onder de vlag van de SC Muiden leiding plaatsvinden. Voorbeelden hiervan zijn o.a. wedstrijden, sinterklaasavonden, nieuwjaarsborrel en wat meer tijdens een seizoen georganiseerd wordt. Verder ook het plaatsen van de jaarlijkse teamfoto. Voor het gebruik van de foto’s moet u denken aan de website van SC Muiden, Clubblad en Facebook en andere voorbeelden van sociale media waarvan SC Muiden eigenaar is. Het is verplicht dat voor openbare plaatsing van deze informatie aan de ouders / verzorgers van kinderen onder de 16 jaar, toestemming gevraagd wordt en om die reden vragen wij uw keuze beslist in te vullen. ("Verwijzend naar de privacy verklaring van SC Muiden kunt u ten alle tijden een verleende toestemming weer in trekken.")


VERJAARDAGEN
("Verwijzend naar de privacy verklaring van SC Muiden kunt u ten alle tijden een verleende toestemming weer in trekken.")

REGLEMENTEN EN CONTRIBUTIE VOORWAARDEN
PRIVACY VERKLARING
ONDERTEKENING !!
Door het invullen, ondertekenen en het insturen van dit formulier met mijn (persoons)gegevens ga ik accoord met de reglementen en voorwaarden en geef toestemming om mijn (persoons)gegevens te verwerken in Sportlink en het CMS van de SC Muiden website. Zie hiervoor ook de SC Muiden Privacyverklaring.

Vul in je volledige naam ( voor en achternaam)


* = verplicht

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!