Tafeltennis nieuws

Tafeltennis nieuws

Tafeltennis: Het nieuwe seizoen is weer begonnen

30 augustus 13:15  Donderdag 2 september start het nieuwe seizoen voor de tafeltennis in het clubgebouw van SC Muiden op het sportpark Bredius. De vakanties zijn weer voorbij en op de gebruikelijke tijden kan er weer tegen een 'pingpong' balletje geslagen worden. Een heerlijk gezond spelletje voor alle leeftijden. Aanvang 20:00 uur

91x gelezen

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

952x gelezen

Aanscherping corona maatregelen

14 oktober 11:45  Op 13 oktober heeft het kabinet heeft ter bestrijding van het coronavirus een 'gedeeltelijke lockdown' aangekondigd om de sociale contacten en de reisbeperkingen te beperken. Voor de sport betekent dit dat iedereen vanaf achttien jaar alleen mag sporten op anderhalve meter afstand en alleen individueel of in teamverband met niet meer dan vier personen. Wedstrijden zijn niet toegestaan.meer »

593x gelezen

Corona update: geen publiek bij sportwedstrijden en sportkantines dicht.

29 september 17:00  De overheid heeft per ingaande 29 september 18:00 nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Ook voor sportverenigingen zijn er nieuwe maatregelen opgelegd zoals:meer »

982x gelezen

Tafeltennis: we mogen weer !

9 juli 14:30  De binnensportaccommodaties mogen per 1 juli ook weer open. Dat heeft het ministerie van Volksgezondheid, welzijn en sport bevestigd aan sportkoepel NOC*NSF. Dus goed nieuws tafeltennis mag weer vanaf donderdag a.s.meer »

194x gelezen

Corona maatregelen per 1 juli: 1,5 meter blijft norm

1 juli 13:45  Vanaf 1 juli 2020 mogen alle sporten binnen en buiten weer. Als het mogelijk is houdt iedereen 1,5 meter afstand, maar als dat onmogelijk is voor een normaal spelverloop hoeft tijdens het sporten 1,5 meter afstand houden niet. Wedstrijden met toeschouwers mogen vanaf 1 juli 2020 ook weer. Zingen en schreeuwen bij wedstrijden mag niet.meer »

539x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!