Nieuws SC Muiden

Nieuws SC Muiden

Algemene Leden Vergadering 21 april 2021

29 maart 13:30  Hierbij nodigen wij jullie allemaal uit om onze jaarlijkse Algemene Leden Vergadering bij te wonen op woensdag 21 april a.s. om 20:00 uur. Wij hebben nog lang de hoop gehad om onze ALV fysiek te laten plaatsvinden maar zoals het er nu naar uitziet moeten we deze alsnog digitaal doen. Komende tijd zullen we hiervoor nog nadere informatie delen. meer »

160x gelezen

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

467x gelezen

Update sporthal sportpark bredius

18 januari 9:45  Wellicht hebben jullie het al uit de krant vernomen dat er weer nieuws is te melden over de nieuwe sporthal. Rots Bouw BV uit Aalten gaat de sporthal bouwen en naar verwachting kan de bouw starten in september zodat deze reeds voor de zomer 2022 opgeleverd kan worden. Zeer goed nieuws dus voor SC Muiden maar ook voor de scholen in Muiden die ook gebruik gaan maken van de sporthal.meer »

229x gelezen

Vanuit het bestuur

21 december 15:30  Eigenlijk wilde ik door middel van deze update iedereen uitnodigen voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie en voor de Algemene Leden Vergadering in januari maar helaas… Corona heeft 2020 behoorlijk door elkaar geschopt.meer »

229x gelezen

Mooi bedrag Rabo ClubSupport. Stemmers Bedankt!

7 november 16:00  SC Muiden heeft zich opgegeven voor de RaboSupportActie en afgelopen woensdag, 4 november 2020 was daar de uitslag van. Dankzij deze actie en de stemmers heeft de vereniging een cheque € 1191,94 mogen ontvangen. SC Muiden bedankt alle Rabobank klanten die hun stem aan onze vereniging hebben gegeven.meer »

93x gelezen

Bouwcombinatie SAAone sponsort SC Muiden een opslagcontainer

22 oktober 13:00  Sport Combinatie Muiden zit, nu het nog even gaat duren voordat hun nieuwe sporthal klaar is - planning 2022 - te springen om tijdelijke opslagruimte. De buren aan de Maxisweg, bouwcombinatie SAAone, zorgde voor de oplossing. Het bedrijf sponsort een opslagcontainer die woensdag geplaatst werd.meer »

302x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!