Voetbal nieuws

Voetbal nieuws

Dumfries, Calhanoglu en meer: de tops en flops van de EK-groepsfase

Vandaag om 17:00  De eerste rustdag van het EK is een feit. Hoog tijd om de balans op te maken. Enkele spelers stegen tot dusver boven zichzelf uit, terwijl anderen het volledig lieten afweten. De volgende EK-gangers kunnen terugkijken op een geslaagde, of juist mislukte groepsfase.  meer »


Voor deze Tsjechische sterkhouders moet Oranje waken

Vandaag om 15:35  Het rekenwerk is achter de rug. Het Nederlands elftal is na de groepsfase van het EK gekoppeld aan Tsjechië. De tegenstander in de achtste finale beschikt in elke linie over uitstekende spelers. Deze Tsjechen moeten de underdog richting de kwartfinale helpen. meer »


Samenvatting Portugal - Frankrijk (2-2)

Vandaag om 7:00  Frankrijk heeft zich als groepshoofd geplaatst voor de achtste finales van het EK. Op een knotsgekke voetbalavond hadden Les Bleus genoeg aan een 2-2 gelijkspel tegen Portugal. Bekijk hier de hoogtepunten van de strijd in Poule F. meer »


EK 2021: de jongste spelers tot dusver

Gisteren om 15:00  De groepsfase nadert zijn einde. Voor het eerst in de geschiedenis van het EK kwam een zeventienjarige binnen de lijnen. Twee zelfs. Toptalent Jude Bellingham werd op 13 juni tegen Kroatië de jongste speler ooit op een EK. Zes dagen later werd zijn record alweer verbroken. Maar wie zijn de vijf jongste spelers die tot dusver speelminuten kregen? meer »


Prijsvraag 4: Herken supporters en verdien De Kortste Weg naar Europa

Gisteren om 12:26  In het boek ‘De kortste weg naar Europa’ blikt schrijver Ernst Bouwes terug op mooie verhalen uit de geschiedenis van de KNVB Beker en de belevenissen van de Europa Cup II-deelnemers in de periode 1960-70. Op de website van ELF Voetbal verscheen al een serie voorpublicaties. Deel 24 gaat opnieuw gepaard met een prijsvraag: herken personen op deze foto van de bekerwinnaars van 1963 en win een exemplaar van De Kortste Weg naar Europa. meer »


Berghuis naar Ajax? Deze Feyenoorders gingen hem voor

Gisteren om 12:00  Dinsdagavond kwam de Telegraaf met de primeur dat Steven Berghuis deze zomer weleens bij Ajax zou kunnen gaan tekenen. Een primeur die in Rotterdam voor een stormvloed aan gevoelige reacties zorgde. Berghuis kan de vierde speler worden die de directe overstap van Feyenoord naar Ajax maakt. Maar wie gingen hem voor? meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!