Voetbal nieuws

Voetbal nieuws

Nieuws Regio Cup KNVB

6 mei 19:00  We hebben met pijn in ons voetbalhart moeten besluiten dat de Regiocup voor senioren dit seizoen definitief niet meer haalbaar is. Nu het kabinet de mogelijke versoepelingen van de coronamaatregelen heeft doorgeschoven van 11 mei naar (op z’n vroegst) 18 mei, blijft er te weinig tijd over voor een toernooi..meer »

23x gelezen

Corona Cup toernooi 6, 13 en 20 maart

4 maart 9:15  Afdeling voetbal organiseert op sportpark Bredius het Corona Cup Toernooi voor pupillen en junioren op 6, 13 en 20 maart. Uiteraard binnen de grenzen van de corona regels. Meer informatie kunt u vinden op: meer »


Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 17:45  Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol ! meer »

284x gelezen

Er kan weer getraind worden !

16 februari 10:00  De voetbalvelden zijn weer sneeuw en vorst vrij en er kan weer getraind worden !

149x gelezen

Wegens weersomstandigheden zijn alle velden afgekeurd

8 februari 12:45  Door de sneeuw en vorst zijn de velden niet meer bespeelbaar en vanwege de veiligheid voor spelers en trainers en de kans op abnormale beschadiging van het terrein gaan de trainingen niet door. De weersverwachtingen zijn zodanig dat dit zo blijft tot in ieder geval volgende week. Zodra er weer getraind kan worden, zal het bekend gemaakt worden.

136x gelezen

Winterstop jeugd

18 december 17:00  Zoals elk jaar wordt er in de kerst periode weer een winterstop gehouden. Vanaf 17 december t/m 10 januari is het complex gesloten. Vanwege de corona maatregelen waren er nog alleen trainingen voor de jeugd die gaan dus niet door!

88x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!