Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

Corona update: vanaf 3 maart verruimingen

27 februari 2021 17:45

Frank Blonk

Beste sporters van SC Muiden we hebben een klein beetje goed nieuws op het vlak van de corona maatregelen. Versoepeling geldt echter niet voor iedereen, houd vol !

De overheid heeft:

  1. Een versoepeling van de maatregelen voor de sport aangekondigd: Het is vanaf 3 maart toegestaan dat spelers tot 27 jaar weer samen buiten sporten, in groepsverband - zonder onderling 1,5 meter afstand te houden - en onderlinge wedstrijdjes te spelen met / tegen teams van de eigen vereniging.*
  2. Een verlenging van de lockdown aangekondigd: Dit levert voor het sporten bij SC Muiden voor bestendiging van de volgende beperkingen (op hoofdlijnen):

  •  Wedstrijden van alle amateurcompetities zijn tot nader order niet toegestaan.

  • Spelers boven de 27 jaar mogen alleen trainen in groepen van twee personen en met onderling 1,5 meter afstand.

  • Alle kantines en kleed- en doucheruimtes blijven gesloten.

  • Alle binnensportaccommodaties blijven gesloten.

  • Geen publiek toegestaan op de sportaccommodatie.

  • Voor jeugdteams geldt geen beperking in de groepsgrootte en de onderlinge afstand tijdens de training. Zij mogen onderling trainingswedstrijdjes spelen bij de eigen vereniging.

*Mocht je als < 27 jaar sporter / team gebruik willen maken van trainingsmogelijkheden en /of onderlinge wedstrijden willen spelen: neem dan via je leider / trainer contact op met je afdeling (voetbalbestuur@scmuiden.nl –service.hockey@scmuiden.nl )

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!