Nieuws

Nieuws

Onze nieuwe accommodatie

Vandaag, 5 december 14:00  Mededeling vanuit het bestuur omtrent de verhuizing en het clubhuis in de nieuwe accomodatie. meer »

9x gelezen

Uiteindelijk krijgt het zijn beslag. De laatste ......

Gisteren, 4 december 18:45  Afgelopen dinsdag was het zover de aller aller laatste keer in onze mooie ouwe houten sportkantine. Jammer dat hij weg moet maar we krijgen er zoveel moois voor terug, en ook mooi dat de houten kantine weer naar een andere sportvereniging mag met hetzelfde doel.meer »

35x gelezen

Sinterklaas op bezoek

21 november 14:30  Sint en Piet zaten te denken, wat zouden we de kinderen bij SC Muiden kunnen schenken? Oja het oude clubgebouw moet nog worden gesloopt zei de kluspiet. meer »

43x gelezen

Vrijwilligersavond bij SC Muiden

14 november 15:45  Afgelopen zaterdag avond werd er dan eindelijk weer de lang verwachte vrijwilligersavond georganiseerd voor de harde kern van de maandag ochtendploeg en de vaste bar bezetters die het hele jaar door hun ziel en zaligheid geven voor de club. meer »

45x gelezen

Steun SC Muiden en koop loten !

26 september 13:30  Zaterdag 24 september is de Grote Clubactie gestart. SC Muiden doet ook weer mee en natuurlijk willen we zoveel mogelijk loten verkopen. Ons doel dit jaar is nieuw trainingsmateriaal, zoals ballen e.d.meer »

108x gelezen

SC Muiden vrijwilligers zorgen voor een gesmeerde aanloopingebruikname Sporthal

28 augustus 11:15  De laatste maanden is er hard gewerkt om de Bredius Sporthal tegen 1 december 2022 op te leveren. Ja, ook door de vrijwilligers van SC Muiden, zijnde de maandagmorgen ploeg en een afvaardiging van de zondag 4 (in ruste). In afstemming met gemeente, meubelmaker en de vrijwilligers, is door middel van de inzet van de vrijwilligers budget vrijgekomen om andere zaken (keuken) professioneler in te richten.meer »

213x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!