Kininelaantje 1
1243LD
'S-GRAVELAND
tel. 035-6560506

Vandaag met prachtig weer ging de MO13-1 met 14 meiden naar ‘s-Graveland om daar hun laatste competitiewedstrijd te spelen. Én, deze keer als elftal.

ccdc4cbd-cf96-498b-8d07-1746cf779ae2.JPG

Na een voorbespreking met de scheids, kennismaking met de tegenspelers en met veel supporters langs de lijn, beginnen de meiden aan de wedstrijd. Over en weer zijn er veel kansen en de bal wil er maar niet in, totdat opeens Daniëlle, bijna vanaf de middenlijn, de bal met een lange afstandsschot in het doel weet te krijgen. Waarna de stand 0-1 wordt net voor de rust.

Met een beker limonade aan de kant,  luisteren de meiden rustig naar de laatste aanwijzingen van coach Ingrid en wanneer de tweede helft begint, zijn er wederom weer kansen voor Muiden en heeft ‘s Graveland het zo druk met verdedigen, dat ze weinig kansen voor zichzelf kunnen creëren. Er vallen geen doelpunten meer en de stand wordt uiteindelijk 0-1 voor SC Muiden.

40e46e3d-f1bb-489a-8f8b-235a6e904c37.JPG

Om de winst te vieren is er ter afsluiting voor alle meiden nog een ijsje en gaan ze met drie punten in de zak naar huis.

Met deze laatste punten eindigt het team MO13-1 (9-tal) op de 4e plaats in de 2e klasse (3e fase) van de competitie.