Daniel Stalpaertstraat 1
1333NA
ALMERE
tel. 036-5400956

Met mooi weer en vol goede moed startte de JO13-1 vandaag tegen Buitenboys in Almere.

Na 10 minuten scoorde Buitenboys de  1-0, waarna er een aantal kansen voor Muiden waren. Buitenboys speelde snel en hield goed positie. Een vrije trap voor Buitenboys en de volgende twee corners werden gemist en mooi gehouden door Ward. Voor de rust kreeg Muiden nog een vrije schop, nadat aanvoerder Tobias tegen de grond ging. Helaas miste deze doel.

cf2a398d-6a48-46cc-acc9-af9fddf86e76.JPG

Na de pauze hervatte het spel, waarbij een aanval van Buitenboys op het doel mooi werd tegengehouden. Na vele kansen met bijna doelpunten van zowel Muiden als Buitenboys, volgde er een schot voor doel, die werd gemist door Buitenboys. Na weer een mooie kans voor Muiden, was er daar de gelijkmaker na een prachtige actie van Justin. Toen daarna de corner werd gered door de keeper van Muiden bleef het gelijkspel met eindstand 1-1.