Jan was inval keeper en Boris speelde ook mee

Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Op een dag vol buien konden we de wedstrijd gelukkig droog beginnen. Zonder Thijs, maar met Boris en Jan als gastspeler gingen we na een lekkere w-up van start. Onder de strenge, maar rechtvaardige leiding van Jan de Jong begonnen we met handen schudden en het wensen van een prettige wedstrijd.

Muiden moest nog even wakker worden en d.m.v. een mooie combinatie scoorde Zuidvogels de 0-1, zelfs voor Jan was deze niet te stoppen. Boris, die ook al een wedstrijd met de JO12-1 achter de rug had, liet het er echter niet bij zitten. Op aangeven van Ryan schoot hij de 1-1 binnen, dit was meteen de start van een groot doelpuntenfestijn voor Muiden. De ene aanval na de andere rolde over het veld en voor het scoreverloop verwijs ik u dan ook naar onze clubapp. Jack was als laatste een rots in de branding en ook Daniëlle onderschepte vele aanvallen en strooide met passes. Ryan was vandaag overal te vinden op het veld en bleef maar gaan. Joram hield de ballen de ballen goed vast in de spits en kaatste lekker. Bas was vandaag de man van de vrije trap én zette met een wereldpass Fokke vrij voor de goal, die de bal goed binnen schoot. Fokke scoorde niet alleen zelf, maar gaf ook menig assist. Ivo is onze man met het neusje voor de goal en is niet te stoppen als hij op snelheid ligt. Boris was in de beginfase belangrijk voor ons door te scoren, maar staat ook zijn mannetje als verdediger.

Jan kreeg na de beginfase niet heel veel meer te doen, maar kon in de 2e helft toch nog een mooie redding verrichten. Tuur werd op het einde beloont voor zijn harde werken en pikte ook weer zijn doelpunten mee. Al met al was het een heerlijke wedstrijd en was het echt genieten van alle mooie combinaties. Bij een eindstand van 13-1 floot Jan voor het einde en dat was maar goed ook, want hij had nog niet gefloten of het begon te regenen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!