Richtlijnen_voor_trainers_en_vrijwilligers

Richtlijnen_voor_trainers_en_vrijwilligers

Corona Protocol

Voor het handhaven en het geven van duidelijkheid zijn er richtlijnen opgesteld voor trainers en vrijwilligers.

 

 1. Bij alles wat we doen: gebruik je gezond verstand!

 2. Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden).

 3. Blijf thuis als iemand anders van je gezin / huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur lang geen klachten meer heeft ben je weer welkom bij SC Muiden!

 4. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op corona. Omdat je 14 dagen na het laatste contact met een persoon nog ziek kunt worden moet je 14 dagen thuis blijven.

 5. Kan een training van jouw team een keer niet doorgaan: meldt dat dan bijtijds…dat is nu nog belangrijker dan anders!

 6. Was voorafgaand aan de training en erna je handen minimaal 20 seconden met water en zeep.

 7. Kleedkamers, douches en clubgebouw zijn vanaf 1 juli weer open. Dit geldt ook voor de wc’s in het clubgebouw zijn.

 8. Het SC Muiden complex is alleen toegankelijk voor spelers die training krijgen, hun trainers en de vrijwilligers die er op dat moment ook een taak hebben. Toeschouwers ( ouders ) zijn vanaf 29 september niet toegestaan tijdens de training. Voor alle anderen is het SC Muiden complex niet toegankelijk.

 9. Op het terrein blijven de algemene 1,5 meter regels gelden voor 18 jaar en ouder.

 10. Vanuit SC Muiden krijg je een eigen hesje, zodat voor iedereen zichtbaar is dat je trainer bent. Deze krijg je bij de 1e training uitgereikt en mag je gedurende de corona periode in je bezit houden.

 11. Check voor de training op welk veld je mag gaan trainen en communiceer dit bijtijds met je spelers en hun ouders. Op die manier kunnen zij meteen naar het juiste veld en voorkomen we opstoppingen.

 12. Kom bijtijds naar SC Muiden en zorg dat je trainingsmateriaal (voorafgaand aan de training) klaar staat bij het juiste veld.

 13. Een paar aandachtspunten hierbij:
  a. Haal zelf je container op en zorg daarbij dat er zich niet meer dan 1 persoon tegelijkertijd in het materiaalhok begeeft.
  b. Zorg dat je training klaar staat voordat de spelers komen.
  c. Gebruik zo weinig mogelijk materiaal tijdens de training. Bij voorkeur alleen voor elke speler een eigen bal en wat pionnetjes, maar niet meer!

 14. Alleen trainers raken ballen en pionnen met hun handen aan. De spelers raken de ballen alleen aan met hun voeten. De trainer legt dit ook telkens uit aan de spelers.

 15. Houdt je sowieso aan de corona preventiemaatregelen: geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, etc.

 

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!