Richtlijnen_voor_spelers_en_ouders

Richtlijnen_voor_spelers_en_ouders

Corona Protocol

Voor het handhaven en het geven van duidelijkheid zijn er richtlijnen opgesteld voor spelers en ouders 

 

 1. Bij alles wat we doen: gebruik je gezond verstand!

 2. Blijf thuis als je één van de volgende (ook milde!) klachten hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden).

 3. Blijf thuis als iemand anders van je gezin / huishouden koorts (vanaf 38 graden) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur lang geen klachten meer heeft ben je weer welkom.

 4. Blijf ook thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op corona. Omdat je 14 dagen na het laatste contact met een persoon nog ziek kunt worden moet je 14 dagen thuisblijven.

 5. Was voorafgaand aan de training/wedstrijden en erna je handen minimaal 20 seconden met water en zeep.

 6. Spelers, trainers en overige vrijwilligers komen zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar SC Muiden. Zij komen het complex binnen via het kleine hek (ingang Karveel), hierbij wordt zoveel mogelijk rechts aangehouden. De fietsen worden op de parkeerplaats, zo ver mogelijk uit elkaar gestald. Hierna dient het trainingsveld aan de eigen kant betreden en verlaten te worden. .

 7. Ouders die hun kind met de auto brengen en halen, kunnen hun kinderen afzetten bij de parkeerplaats van het Bredius complex.
  Het is niet toegestaan voor ouders om als toeschouwer op de sportaccomodatie te blijven.

 8. Op het terrein houdt iedereen 1,5 afstand van iedereen die ouder is dan18 jaar. In gevallen van twijfel: afstand houden! Houd je sowieso aan de corona preventie maatregelen: geen handen schudden, hoesten en niezen in de elleboog, etc.

 9. Kom niet eerder dan het begintijdstip van je training en ga meteen naar je eigen trainingsveld. De kleedkamers en douches zijn gesloten.

 10. Maak tijdens het sporten alleen gebruik van eigen sportkleding, handschoenen, bidon, etc. Neem ook eventueel warme kleding mee voor na de training.

 11. Na afloop van de training/wedstrijd gaan de spelers direct naar huis. Vermijd hierbij groepen en houdt rechts. De spelers kunnen opgehaald worden op het parkeerterrein van de Bredius.

 12. Volg voor, tijdens en na de training altijd de aanwijzingen van de coronatoezichthouder en je trainer op. Het niet opvolgen van die aanwijzingen kan sancties tot gevolg hebben.

 13. Voor Coronavragen kunt u contact opnemen met de corona coördinator: Hein van Kooij (ad interim) Contactgegevens: corona@scmuiden.nl (bij voorkeur) en 06-52107765 (bij enige urgentie). Voor sport gerelateerde vragen graag contact via de TC van de afdeling

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!